Top

Emma | Make-up Artist - Iasi

makeup artistic salon iasi emma padurariu
couture

MAKE-UP ARTISTIC

Ce rol are un machiaj artistic?

Machiajul artistic evidentiaza talentul si creativitatea make-up artistului. Este de cele mai multe ori folosit in prezentarile fashion couture, unde tinutele prezentate trebuie sa fie intr-o armonie perfecta cu machiajul manechinelor.

  Pat McGrath, MUA de renume international, spune ca: „Machiajul personalizat reflecta cel mai inalt nivel de lux si extravaganta.”

  Pentru prezentarea hainelor colorate, de vara, ale lui Dior, McGrath a subliniat ochii modelelor cu paiete irizate, bucati de hartie stralucitoare, tesaturi metalice si pene. La o prezentare Jean Paul Gaultier, Tom Pecheux (MUA) a aurit bratele si picioarele unui model pentru a se potrivi cu rochia ei aurie si a pictat pieptul alteia cu un tatuaj fals de flori care putea fi intrezarit prin camasa. „Este interesant”, spune Pecheux, „când machiajul devine haine si hainele devin machiaj”.

  Deasemenea, machiajul artistic este foarte des folosit si in sedintele foto sau video, acolo unde trebuie sa scoata in evidenta anumite elemente ale prezentarii.

Ce parere ai?

Deschite WhatsApp
1
Ifo & programări