Top

Emma | Make-up Artist - Iasi

laminare si stilizare gene si sprancene iasi
perfect eyebrows

Laminare si stilizare sprancene

Cat de important este aspectul sprancenelor?

Modul in care arata sprancenele  este foarte important in fizionomia unei persoane.  Sprancenele pensate gresit, mult prea accentuate sau ciufulite pot reda chipului un aspect obosit sau imbatranit.

  In zilele noastre trend-ul este ca sprancenele sa fie groase, sa arate natural, iar forma, dimensiunea si culoarea lor sa fie in sinergie perfecta cu restul fetei.

  Tratamentul de laminare si stilizare pentru sprancene este o procedura relativ noua, care se concentreaza pe crearea de sprancene si gene stralucitoare si ordonate. Laminarea mai este denumita si „semi-permanent pentru sprancene sau gene”, si se adreseaza persoanelor care se confrunta cu fire indisciplinate sau subtiri dar care isi doresc ca acestea sa arate cat mai  natural. Laminarea este o foarte buna alternativa la microblanding, unde rezultatul poate fi dezamagitor si destul de greu de indepartat.

  După laminare, sprancenele au un aspect mai accentuat si pot fi pieptanate in orice directie, firele sunt maleabile, mult mai ascultatoare iar aspectul lor mai ingrijit si nu mai e nevoie de aplicarea zilnica a gelului de fixare. La finalul procedurii se aplica un tratament Vitamin Botox care are rol de hidratare, hranire si fortifiere a firelor de par, asigurand si o buna regenerare a acestora in timp.

  Si barbatii pot apela la tratamentul de laminare al sprancenelor pentru a scapa de grija firelor care nu se aseaza sau cresc in jos si dau aspectul unei pleoape sau ochi cazut (descendent).

  Efectul de laminarea a sprancenelor dureaza 4 – 8 saptamani, in functie de ritmul de crestere si tipul firelor de par. Pentru o durata mai indelungata a efectului obtinut, dupa procedura trebuie sa se evite apa pe zona respectiva pentru 24 – 28 de ore.

  Desemenea, puteti beneficia si de serviciu de stilizare (pensat, vopsit).

Pret: 170 lei

Pretul include: stilizare sprancene (pensat + vopsit), laminare, ratament Vitamin Botox.

Comentarii

 • 2022-02-26

  Andreea

  In primul rand Emma este o persoana calda, prietenoasa apoi un profesionist!!
  Talentata , atenta la detalii, capabila sa-ti scoata in evidenta frumusetea si trasaturile naturale !
  🤗🙏🏻

  reply

Ce parere ai?

Deschite WhatsApp
1
Ifo & programări