Top
makeup artist iasi
passion for make-up

Despre mine

Make-up-ul este marea mea pasiune, pe care am descoperit-o inca din copilarie ...

   … cand o priveam absolut fascinata pe sora mea mai mare cum se aranja in fiecare dimineata inainte de a pleca la serviciu. De la ea am invatat ca o femeie nu ar trebui sa iasa din casa nemachiata si nearanjata nici macar cand duce gunoiul, pentru ca, citez: “nu stii niciodata pe cine poti intalni!”

    Desi eram copil de gradinita, pentru mine era o delectare sa ii testez produsele de infrumusetare atunci cand nu era acasa si aveam tot timpul grija sa le pun la loc asa cum au fost, pentru a-si nu da seama ca cineva a umblat in trusa ei de make-up. Pe cine incercam sa pacalesc din moment ce ma gasea cu urme de fard si tus de pleoape pe fata? Asta pentru ca inca nu faceam diferenta dintre demachiant, toner sau crema si incercam sa ma curat repede-repede cu ce gaseam.

In adolescenta am cochetat cu modeling-ul si in multele ore petrecute la machiaj, inaintea prezentarilor fashion, am avut ocazia sa “fur meserie“ si sa constat cat de frumos este acest domeniu. In timpul liceului eram make-up artistul clasei, imi facea o deosebita placere sa imi machiez colegele in timpul pauzelor dintre ore, desi aveam putine produse de make-up – dar mai multe decat restul fetelor din clasa.

Am inceput sa folosesc make-up inca de la varsta de 13 ani si imi placea sa testez pe mine tot felul de produse atat de ingrijire personala cat si de machiaj si eram atenta la efectul lor aspura pielii; aceasta experienta m-a ajutat sa descopar ce e benefic, ce este nociv pielii si care sunt variantele cele mai favorabile pentru a pastra un ten cat mai curat, hidratat si proaspat.

Primul curs de machiaj l-am urmat la 15 ani, din pura curiozitate si dorinta de a sti sa ma machiez corect, fara sa ma gandesc ca peste ani voi ajunge chiar sa practic aceasta meserie. In 2014  am început sa lucrez într-un salon, care m-a adus aproape de zona de makeup iar un an mai tarziu am intrat in echipa brandului MAC ca make-up artist si consilier de beauty, unde m-am simtit in elementul meu fiind mereu inconjurata de multa creativitate.

Dupa toata aceasta perioada in care am acumulat experienta si am continuat sa ma perfectionez, am devenit trainer colaborator la DallesGo, unde timp de un an si jumatate am avut ocazia si bucuria de a impartasi din cunostintele mele si altor tineri pasionati de make-up.

In beauty si moda, tendintele se schimba odata cu trecerea timpului. Avem diferențe de la un an la altul si chiar de la un sezon la altul iar ca MUA trebuie sa fii la curent cu ce este actual pentru ca persoanele care iti trec pragul sa se simta si ele in tendinte. Totusi, pe langa aceste tendinte consider ca este foarte important ca machiajul si stilul vestimentar al fiecarei persoane sa fie in armonie cu personalitatea si caracterul sau si aceste elemente de actualitate trebuiesc imbinate armonios, sa ii scoata in evidenta tot ce are mai bun, astfel incat persoana sa se simta bine, in largul ei, frumoasa.

 

Consider ca oricat de bine pregatit ai fi mai este loc pentru a mai invata ceva sau pentru a perfectiona. Asa ca imi acord din cand in cand cate un masterclass sau curs de perfectionare si urmaresc directiile din fiecare sezon a makeup artistilor internationali MAC care fac parte din backstage ul marilor show-uri de moda din lume.

 

interview 2021
FASHION PREMIUM MAGAZINE
makeup iasi
emma padurariu
make-up salon

In prezent detin propriul meu salon de make-up, localizat in Copou, langa parc, unde va astept, cu drag, la rasfat.

make-up artist profesionist iasi
salon machiaj iasi
salon de makeup iasi
salon machiaj profesionist iasi
salon laminare sprancene
salon machiaj iasi
salon de makeup iasi

salon de make-up iasi

salon laminare sprancene si gene iasi

Emma Padurariu

Professional MUA

Deschite WhatsApp
1
Ifo & programări